Companii

Aerotravel, unul dintre cei mai mari jucători din turism, vrea afaceri de 45 mil. euro în 2019, plus 12%

Antreprenori locali

Antonio Niţu, director general al Aerotravel

Antonio Niţu, director general al Aerotravel

Autor: Iulian Tenchiu

19.09.2019, 09:12 357

„Segmentul de business travel este nucleul businessului nostru. 80% din vânzări sunt generate de această divizie.“

Grupul din turism Aerotravel, controlat de Mihai David şi Antonio Niţu, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro, în creştere cu peste 12% faţă de anul precedent, arată calculele ZF făcute pe baza datelor furnizate de companie.

Grupul Aero­tra­vel este format din Aero­travel, cu linia de business travel şi M.I.C.E (meetings, incentives, con­fe­ren­ces and events), care comu­ni­că prin inter­me­diul brandului Travel Leaders România şi aerotravelcorporate.ro, Fa­bri­ca de Vacanţe, care in­clu­de agenţiile de stradă şi platforma fabricadevacante.ro şi turoperatorii CruiseHub şi AeroVacanţe. Recent, grupul a încheiat un parteneriat cu Travel Leaders în România, cea mai mare reţea de agenţii de turism din America de Nord, cu vânzări anuale de aproximativ 20 mld. dolari. Totodată prin acest parteneriat, Aerotravel câştigă poziţia de membru fondator al reţelei globale Travel Leaders Network.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO