Companii

Afacere de la zero, la Londra: restaurantul specializat în wurstgeri Bear King din Târgu-Mureş a deschis o locaţie la Londra

Brandul Bear King, dar şi produsele pe care le oferă în prezent în reţea au fost înregistrate la OSIM.

Brandul Bear King, dar şi produsele pe care le oferă în prezent în reţea au fost înregistrate la OSIM.

Autor: Alexandra Matei

01.02.2023, 19:45 454

În prezent, restaurantul Bear King are două locaţii fixe, în Târgu-Mureş şi în Cluj-Napoca, dar şi două cornere, adică locaţie în locaţie, în Târgu-Mureş şi în Londra În 2022, cifra de afaceri a Bear King a crescut cu 40% faţă de 2021, la aproape 780.000 de lei (156.000 de euro).

Vlad Mihail şi Darius Lumperdean au deschis, în 2019, restaurantul specializat în wurstgeri Bear King la Târgu-Mureş, după investiţii de 85.000 de euro, iar anul acesta au ieşit pe piaţa internaţională, deschizând o unitate la Londra. Bear King a pornit cu o singură locaţie, la Târgu-Mureş, însă, între timp, businessul celor doi s-a extins cu încă un restaurant în Cluj.

„Suntem bucuroşi să anunţăm că am ex­tins prezenţa Bear King şi în alte oraşe, atât în ţară, cât şi peste hotare. Astfel, în prezent, avem două locaţii fixe, în Târgu-Mureş şi în Cluj-Napoca, dar şi două cornere Bear King, adică locaţie în locaţie, în Târgu-Mureş şi în Londra, Marea Britanie. Extinderea Bear King peste hotare are în spate o poveste frumoasă. Partenerul nostru din Londra ne-a identificat pe reţelele sociale, acolo unde noi suntem foarte activi şi în strânsă legătură cu actualii şi potenţialii noştri clienţi. Acesta a fost impresionat şi atras de conceptul dez­voltat de noi, astfel că a decis să ne viziteze în scurt timp. După aceea, lucrurile au evoluat foarte repede şi am reuşit să implementăm cu succes conceptul Bear King la Londra“, a spus pentru ZF Vlad Mihail, unul dintre cei doi fondatori.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO