Companii

Afaceri Cramei Liliac urcă la 4 mil. lei anul acesta, în creştere cu 30%

Afaceri Cramei Liliac urcă la 4 mil. lei anul acesta,...

Autor: Ioana David

18.02.2015, 13:26 518

Amb Wine Company, partea a consorţiului austriac amb Holding, aşteaptă afaceri mai mari cu 30% anul acesta, până la 4 milioane de lei.

“2014 a fost un an bun pentru noi. Începând cu acest an întrăm într-o nouă etapă, de consolidare a poziţiei construite în cei cinci ani de activitate pe piaţa vinurilor premium. Preconizăm o creştere de 30% anul acesta, mizând pe actuala capacitate de producţie, pe extinderea parteneriatelor cu distribuitorii la nivel naţional şi pe creşterea fiecărui brand din portofoliu, atât în retail cât şi în HoReCa”, a spus Victor Ciupercă, CEO al amb Holding Company.

Amb Wine Company are în portofoliu brandurile de vinuri Liliac, Young Liliac şi Crepuscul produse în crama din comuna Batoş (judeţul Mureş), în urma unei investiţii totale de 7 mil. euro. Crama are 52,8 hectare în regiunea Batoş (judeţul Mureş) şi Vermeş-Lechinţa (Bistriţa-Năsăud) şi are o capacitate de producţie de 260.000 de litri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO