Companii

Afacerile Agricola Bacău trec anul acesta pragul de 740 mil. lei

Grigore Horoi

Grigore Horoi

Autor: Mădălina Dediu Panaete

09.09.2016, 00:07 1215

Grupul Agricola Bacău, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa cărnii, ar putea păstra la nivelul întregului an trendul de creştere cu 13% al cifrei de afaceri realizat în primul semestru, astfel că rulajele producătorului ar putea ajunge la finalul anului la peste 740 mil. lei, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie.

„Cred că anul acesta vom păstra ritmul de creştere de aproximativ 13% al cifrei de afaceri înregistrat în primul semestru, în condiţiile în care în ceea ce priveşte volumele suntem la peste 15% avans faţă de anul tre­cut“, a spus Grigore Horoi, preşe­dintele grupului, care are în porto­foliu produse precum „Puiul fericit“ sau „Salam de Sibiu Agricola“. În total, grupul Agri­cola Bacău a avut anul trecut o cifră de afaceri de 655,5 mil. lei, în creştere cu 6%. Grupul este unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de carne, una dintre cele mai fragmentate şi instabile segmente din industria alimentară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO