Companii

Afacerile Dacris au urcat cu 14%, la 13,5 mil. euro

Autor: Liviu Iancu - Mediafax

05.03.2012, 13:28 229

Grupul de firme Dacris, specializat în importul şi vânzarea de produse de birotică şi papetărie, a avut anul trecut o creştere de 14% a cifrei de afaceri, până la 13,5 milioane euro.

Previziunile pentru primul trimestru al anului 2012 sunt pozitive, fiind estimată o creştere a cifrei de afaceri cu 7% faţă de perioada similară a anului trecut, se arată într-un comunicat al grupului.

"Creşterea se va baza pe dublarea capacităţii depozitului existent, pe diversificarea gamei de produse pentru segmentul copii & adolescenţi, pe deschiderea a patru noi filiale în ţară, dar vizează şi continuarea investiţiilor în sectorul resurselor umane şi în marketing. Suma totală investită în aceste planuri de dezvoltare ar putea ajunge la aproximativ 600.000 de euro", a declarat Dan Faţi, proprietarul Dacris Impex.

La nivelul întregii pieţe de birotică şi papetărie, oficialii Dacris estimează creşteri minore.

Grupul Dacris, care are 280 de angajaţi, este prezent de peste 17 ani pe piaţa românească şi este specializat în importul, distribuţia şi comercializarea articolelor de birou şi a produselor tipărite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO