Companii

Afacerile distribuitorului Safeway International Impex din Cluj-Napoca au crescut cu 13% în primele cinci luni din 2019, la peste 40 mil. lei

Afacerile distribuitorului Safeway International Impex...

Autor: Laurentiu Cotu

11.07.2019, 00:05 773

„Ne dorim ca până la finalul anului să menţinem nivelul actual de creştere şi chiar să depăşim pragurile de 13%, respectiv de 20% la nivel de grup“.

Compania Safeway International Impex din Cluj-Napoca, o afacere în distribuţia de pro­duse alimentare, băuturi alcoolice şi nonalcoolice controlată de familia Shakhshir, care deţine pe piaţa locală şi fran­ciza de fashion Bossini, a finalizat primele cinci luni din acest an cu o cifră de afaceri de aproape 40,3 mil. lei (8,5 mil. euro), în creş­tere cu 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Safeway Inter­national Impex, deţi­nă­toarea brandului Home Garden, fa­ce parte din grupul Safe­way, alături de alte trei com­pa­nii - Safe­way Pack (ca­re se ocu­pă de pro­ducţia sau am­ba­la­rea a di­verse con­dimente, za­hăr şi făinuri, fructe con­fiate, orez, nuci­fe­re, atât pentru re­tail, cât şi pen­tru HoReCa), Safe­way Stores (reţea­ua proprie de magazine alimentare) şi Safe­way Fashion (care are ca domeniu de activitate fashion retailul şi este deţinătoarea brandului Bossini în România).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO