Companii

Afacerile Eden Spa au ajuns la 0,6 mil. euro anul trecut

Autor: Ioana David

01.02.2012, 17:28 138

Operatorul de centre spa, Eden Spa, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 2,5 mil. lei (0,6 mil. euro), nivel dublu comparativ cu 2010.

"Estimăm o creştere a cifrei de afaceri pentru 2012 datorită consolidării pe piaţă a centrelor nou deschise la începutul anului trecut dar şi datorită deschiderii unei locaţii noi la Timişoara, programată pentru prima jumatate a anului acesta", a spus Liliana Paraipan, cea care controlează afacerea. Compania a luat în calcul un curs de schimb de 4,2 lei/euro la realizarea bugetului.

Compania are în vedere deschiderea unei noi locaţii în Timişoara în cadrul unui hotel de cinci stele.

Eden Spa deţine centrul propriu din zona Pri­măverii, care se întinde pe o suprafaţă de circa 350 de metri pătraţi, o unitate în cadrul Grand Hotel Continental, hotelul de pe Calea Victoriei, dar operează şi unitatea din cadrul ansamblului rezidenţial Orhideea Gardens. În afara Bucureştiului, Eden Spa operează un centru de relaxare în cadrul hotelului Hilton din Sibiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO