Companii

Afacerile Electroglobal din Cluj au crescut cu 14%. „Am câştigat proiectul pentru realizarea tuturor instalaţiilor electrice de la noul spital Regina Maria din Cluj-Napoca”

Radu Ciorba, direc­tor executiv şi unul dintre acţionarii Electro­global.

Radu Ciorba, direc­tor executiv şi unul dintre acţionarii Electro­global.

Autor: Laurentiu Cotu

26.01.2018, 00:05 544

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 97,5 mil. lei (21 mil. euro), mai mult cu 14% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie şi a celor de la Ministerul Finanţelor. Electroglobal a avut în 2016 afaceri de 85,5 mil. lei (18,6 mil. euro), un profit net de aproximativ 3,3 mil. lei (715.000 de euro) şi un număr mediu de 79 de angajaţi, potrivit mfinanţe.ro.

„Piaţa pe care activăm este influenţată de nivelul investiţilor tehnologice, pentru a ţine pasul cu modificările inerente revoluţiei digitale. Suntem încrezători că vor exista cereri de la clienţi privaţi industriali, dar trebuie să vedem care va fi evoluţia pieţei, luând în considerare modificările fiscale şi lipsa de predictibilitate a inves­tiţiilor structurale. Aştep­tăm lansarea proiec­telor în domeniul alimen­tării şi tratării apei, dar şi investiţii în infrastructură”, a de­clarat pentru ZF Transil­vania Radu Ciorba, direc­tor executiv şi unul dintre acţionarii Electro­global.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO