Companii

Afacerile transportatorului Oprean din Sebeş au scăzut cu 6,5% în 2019, la 64,4 mil. lei. Printre clienţii Oprean se numără Hugo Boss, Benetton, Zara, Debenhams, H&M, C&A, Bosch, Samsung, Tesco sau Transavia

Afacerile transportatorului Oprean din Sebeş au scăzut...

Autor: Laurentiu Cotu

18.12.2020, 17:45 228

Transportatorul de marfă Oprean din Sebeş, judeţul Alba, con­tro­lat de antreprenorul Ioan Oprean, a ra­portat pentru 2019 o cifră de afaceri de 64,4 mil. lei (13,6 mil. euro), în scă­dere cu 6,5% faţă de anul precedent, potrivit cal­culelor făcute de ZF pe baza date­lor de la Mi­nisterul Finan­ţelor Pu­blice. Compania a reali­zat însă anul trecut un profit net de aproxi­ma­tiv 2 mil. lei (417.000 de euro), de 2,6 ori mai ma­re faţă de anul anterior, când Oprean a obţinut un câştig net de aproape 752.000 de lei (162.000 de euro), conform datelor publice. Trans­por­tatorul de marfă din Sebeş a avut anul trecut un număr mediu de 174 de an­gajaţi, potrivit site-ului mfinanţe.ro.

Oprean a început să transporte marfă în anul 1994 cu două autoca­mioa­ne, primele curse fiind efectuate în­tre Sebeş şi Chişinău, urmând ca în 1995 să opereze curse spre şi dinspre Germania, Franţa şi Belgia, iar din 1997 să se axeze pe transportul con­fecţiilor. Oprean şi-a diversificat de-a lungul tim­pului serviciile propor­ţional cu creşte­rea flotei, în prezent com­pania pu­tând transporta atât măr­furi generale, cât şi măr­furi la tempe­ratură con­trolată în di­ver­se ţări din Europa pre­cum Ma­rea Bri­tanie, Spa­nia, Franţa, Bel­gia, Olan­da sau Ger­ma­nia, po­trivit in­for­ma­ţiilor de pe site-ul companiei.

Prin­tre clien­ţii Oprean se numără  Hugo Boss, Benetton, Zara, Deben­hams, H&M, C&A, Bosch, Samsung, Tesco sau Transavia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO