Companii

AFI Europe a schimbat planul pentru proiectul AFI City şi mizează numai pe rezidenţial

Doron Klein, CEO al AFI Europe Ro­mânia

Doron Klein, CEO al AFI Europe Ro­mânia

Autor: Bogdan Alecu

04.03.2019, 00:05 1206

AFI Europe România, unul dintre cei mai mari dezvoltatori prezenţi pe piaţa lo­cală, modifică proiectul AFI City pentru a-l transforma complet într-unul rezi­denţial, după ce înainte viza construcţia unui centru comercial în Bu­cureştii Noi.

„Noul PUZ (Plan Urbanistic Zonal - n.red.) pe care l-am iniţiat face parte din întreg proiectul AFI City, în afară de prima fază, pentru care avem toate autorizaţiile obţinute. În 2012 aveam un PUZ pentru acea zonă, dar care era şi pentru zonă comercială, cu parc de retail, zonă comercială cu 45.000 - 50.000 mp suprafaţă închiriabilă, cu hipermarket, magazin de bricolaj şi alte secţii comerciale. Am reviziuit planul şi acolo mizăm pe rezidenţial acum, cu blocuri de locuinţe, magazine şi servicii, parc, grădiniţă şi tot ce trebuie să se re­găsească într-un car­tier“, a spus Doron Klein, CEO al AFI Europe Ro­mânia. El a mai precizat că PUZ-ul obţinut ia în calcul coeficientul legal de construcţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO