Companii

Agenţia de turism Danco Pro a solicitat 1 mil. lei prin IMM Invest: Am aplicat din prima clipă în care s-a anunţat că programul este funcţional. Banii nu-i avem încă

Antreprenori locali

Agenţia de turism Danco Pro a solicitat 1 mil. lei prin...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.07.2020, 10:26 292

În primul semestru din 2020, Danco Pro a avut vânzări de 7,7 milioane de lei, faţă de 12,8 milioane de lei în aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce înseamnă o scădere de aproximativ 40%.

Danco Pro, o agenţie de turism corporate din Bucureşti, deţinută de familia Rodea, a aplicat pentru o finanţare de 1 milion de lei prin programul IMM Invest, însă spune că încă nu a intrat în posesia banilor.

„Am aplicat pen­tru un milion de lei capital de lucru, din prima clipă în care s-a anunţat că programul este funcţional. Aplicaţia a fost aprobată de fondul de garantare şi de bancă. Banii nu-i avem încă, văd că mai durează, tot se mai schimbă câte un formular, îl resemnăm. Sper să-i putem accesa cât de curând“, spune Dan Rodea, directorul general al Danco Pro.

El este şi acţionar în Danco Pro, unde deţine un pachet de 90% din acţiuni, restul aparţinând Danielei Rodea, potrivit datelor de pe platforma Confidas.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO