Companii

Agenţia de turism Eturia a ajuns la opt chartere în portofoliu, cu zbor săptămânal. Croaţia este una dintre puţinele ţări care permit intrarea pe baza unui certificat de vaccinare împotriva COVID-19

Agenţia de turism Eturia a ajuns la opt chartere în...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

30.04.2021, 08:30 306

Kenya, Portugalia şi Croaţia sunt cele mai populare des­ti­naţii pentru această vară din portofoliul agenţiei de turism Eturia.

„Ne aşteptăm ca, în perioada iunie-septembrie 2021, ro­mâ­nii să-şi păstreze interesul crescut către aceste destinaţii con­sacrate deja. Eturia a lansat, începând cu luna oc­tom­brie a anului 2020, în parte­neriat cu alte agenţii de turism autoh­­to­ne sau exclusiv, mai multe char­tere că­tre destinaţii precum Seychelles, Maldive, Republica Domi­nicană, Kenya, Croaţia, Portu­galia, Egipt sau Tenerife“, spu­ne Ana Maria Gherasim, sales manager la Eturia.

Croaţia este una dintre puţinele ţări care permit intrarea pe baza unui certificat de vaccinare împo­tri­va COVID-19, da­că au trecut cel puţin 14 zile de la cea de-a doua do­ză de vac­cin sau de la doza unică, în cazul vac­cinului care se admi­nis­trează în­tr-o singură doză, potrivit site-ului MAE. Preţurile pachetelor turistice pentru charterele Eturia va­riază în funcţie de destinaţie şi pornesc de la 730 de euro de exemplu, pentru Te­nerife. Pentru Maldive, cea mai scumpă destinaţie, preţul de pornire este de 1.690 de euro de persoană.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO