Companii

Agenţia de turism J’Info Tours: Cererea pentru vacanţe este în creştere, estimăm că vom trimite anul acesta 4.000-5.000 de români în circuite exotice, faţă de 2.200 persoane anul trecut

Carmen Pavel, proprietara agenţiei de turism J’Info Tours

Carmen Pavel, proprietara agenţiei de turism J’Info Tours

Autor: Mirabela Tiron

23.02.2022, 11:00 160

Avem programate pentru martie şi aprilie grupuri în circuite  în Costa Rica - Panama -Honduras, pachet de 3.500 de euro, şi Thailanda-Vietnam, Namibia sau Cuba.

Agenţia de turism J’Info Tours, una din cele mai mari de pe piaţă, es­ti­mează pentru acest an afaceri mai mari cu 30% pe fondul cererii în creş­te­re pentru circuite exotice dar şi pen­tru vacanţele în Grecia, Turcia sau Spania, potrivit oficialilor companiei.

„Ianuarie a început bine, cu mai multe rezervări pentru circuite exo­ti­ce dar şi pentru vacanţele de vară, mai ales că destinaţiile turistice se des­chid rând pe rând. Locurile pen­tru circui­te­le exotice din martie şi  apri­lie sunt re­zervate. Anul acesta esti­măm că vom avea 4000-5000 de tu­rişti pe cir­cui­te, faţă de 2.200 de per­soane anul trecut“, a declarat pen­tru ZF Carmen Pavel, proprietara agenţiei de turism.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO