Companii

Agenţia de turism Nordis Travel, parte din grupul Nordis, a vândut de la începutul acestui an 24 de zboruri de tip private jet

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Miruna Diaconu

23.04.2021, 00:07 1228

Agenţia de turism Nordis Travel, parte din grupul Nordis, dezvoltator imobiliar specializat în construcţia de imobile de lux fondat de Emanuel Poştoacă, a vândut de la începutul acestui an 24 de zboruri de tip private jet. Agenţia de turism a fost lansată la începutul lui 2021, iar pentru anul acesta estimează vânzări ale pachetelor turistice în valoare de 7 mil. euro.

„Au plecat deja în vacanţă cu noi peste 450 de turişti, am vândut până acum 24 de zboruri de tip private jet şi numeroase alte sejururi exclusiviste, iar pachetele turistice noi despre care v-am vorbit ne dau încrederea că ne vom atinge această ţintă de vânzări“, spune Anca Drugan, managing partner & CEO Nordis Travel.

Agenţia de turism funcţionează în prezent cu un punct de lucru în Bucureşti, însă planurile de dezvoltare ale agenţiei turism vizează în principal extinderea echipei, dar şi deschiderea unor noi puncte de lucru în ţară.

De la lansarea agenţiei de turism, , cel mai scump pachet vândut de Nordis Travel a fost de 120.000 euro, un pachet complet pentru patru persoane în North Island Seychelles.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO