Companii

​Agenţia de turism online Paravion lansează un site special pentru SUA, Orientul Mijlociu şi Asia

​Agenţia de turism online Paravion lansează un site...

Autor: Mirabela Tiron

25.04.2016, 10:32 399

Agenţia de turism online Paravion se extinde pe pieţele din Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu şi sud-estul Asiei, prin lansarea site-ului www.paraviontour.com, potrivit oficialilor companiei.  Pe acest site, se pot rezerva bilete de avion, hoteluri dar şi pachete cu zbor şi cazare inclusă.

”Paravion este deja prezentă în toate ţările din zona euro prin site-ul paravion.uk.com, cu care am înregistrat creşteri fulminante în primul trimestru din 2016, faţă de perioada similară a anului trecut: 580% în trafic şi 840% în număr de tranzacţii. Pentru că tehnologia ne permite acum replicarea uşoară a business-ului şi în alte ţări, am decis să lansăm, simultan, pe toate pieţele noi, site-ul www.paraviontour.com. Am optat pentru extinderea în SUA, Orientul Mijlociu şi Asia datorită gradului de adopţie a limbii engleze în rândul clienţilor, dar şi pentru că aici există o preferinţă pentru dolar american, ca monedă de plată”, a declarat Remus Vişan,Managing Director Paravion.

Noile pieţe pe care va intra agenţia sunt SUA, Kuwait, Qatar, Emiratele Arabe Unite, Bahrain, Indonezia, Filipine, Malaezia şi Taiwan.

Potrivit acestuia, lansarea site-ului paraviontour.com va avea loc până la finalul lunii aprilie, iar suportul va fi asigurat în limba engleză de către echipa de call-center din România. Plăţile pe site se vor face în dolari americani.

Remus Vişan estimează că noile pieţe vor contribui cu 25% la cifra de afaceri a anului 2017.

Paravion este prezentă pe piaţa europeană de turism în Marea Britanie, Spania, Ungaria, Bulgaria sau Cipru. Mai mult, agenţia activează, din 2015, şi în Turcia, sub brandul Bavul.com, achiziţionat de la gigantul Turkcell, liderul pieţei telecom din această ţară.

 Anul trecut, veniturile companiei s-au ridicat la 46 milioane euro în România, respectiv 21 milioane euro în Turcia, potrivit oficialilor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO