Companii

Agenţia de turism online Vola spune că cererea pentru city break-uri în străinătate de revelion va creşte cu 20%

Agenţia de turism online Vola spune că cererea pentru...

Autor: Mirabela Tiron

01.10.2014, 00:00 193
Agenţia de turism online Vola, cu afaceri de 107 mil. lei (24 mil. euro) anul trecut,  estimează că va vinde pentru revelion cu 20% mai multe pachete pentru city break-uri în străinătate faţă de anul trecut. „Din cifrele de până acum, Roma, Viena şi Dubai sunt cele mai solicitate destinaţii, trend care s-a observat încă de anul trecut“, a declarat Ioana Bălănescu, manager turism al Vola.ro. Cei care aleg să petreacă Revelionul în destinaţii externe au între 25 şi 35 de ani şi aleg pachete al căror tarif concurează cu cele pentru petrecerile de revelion din ţară. Tariful unui pachet de tip city break la Roma de revelion este de 282 de euro şi include transport cu avionul, patru nopţi de cazare în perioada 30 decembrie-3 ianuarie şi asigurare medicală. Cei care aleg să petreacă revelionul în Madrid, Amsterdam, Atena sau Istanbul trebuie să aibă un buget de 350 -380 de euro de persoană, potrivit oficialilor Vola.
 
„Preţurile pentru toate pachetele noastre de revelion sunt cu aproximativ 10% mai mici decât cele de anul trecut datorită introducerii mai multor curse low cost, dar şi ofertelor de early booking.“ Turiştii români care vor alege de revelion oraşul Dubai au nevoie de un buget mai consistent, pachetul care include şapte nopţi de cazare la un hotel de cinci stele şi bilet de avion costă de la 1.200 de euro de persoană. Daniel Truică este unul dintre fondatorii agenţiei de turism online. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO