Agenţia de turism Vola.ro s-a mutat în locul retailerului Kaufland în clădirea de birouri Olympia Tower de pe bulevardul Decebal

13 mar 2017 Autor: Mirabela Tiron

Agenţia de turism online Vola.ro, cu afaceri de peste 50 milioane de euro, s-a mutat într-un nou sediu, în clădirea de birouri Olympia Tower de la Piaţa Muncii. Compania a închiriat două etaje din turnul grecilor de la BlueHouse Capital, ca­re erau ocupate an­te­rior de retailerul Kau­fland.
 
„Avem un spaţiu îm­părţit pe două etaje (8 şi 9), o suprafaţă de 750 de metri pătraţi pe fiecare etaj. Pe un etaj avem echi­pele de custo­mer care, iar pe celălalt etaj avem personalul adminis­trativ, IT, Marketing, HR, Conta­bilitate, Re­­porting, Office Mana­ge­ment. Recep­ţia a rămas în vechea loca­ţie din Princi­patele Unite, însă planificăm ca la un moment dat să mutăm inclusiv recepţia în noul sediu“, a spus Daniel Truică, şeful agenţiei de turism. Pentru amena­jarea sediului nou s-a lucrat timp de trei luni, potrivit acestuia.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.03.2017

 
Cuvinte cheie:
agentie de turism
, mutare
, birouri
, cladire
, bulevard
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide