Agenţia Oceania Travel din Cluj-Napoca: Bugetele pentru destinaţii exotice sunt în creştere

10 mar 2018 Autor: Mirabela Tiron

Turiştii care pleacă în astfel de vacanţe aleg să se cazeze la hoteluri de cinci stele. Cele mai solicitate destinaţii sunt Republica Dominicană, Mexic, Thailanda şi Bali (Indonezia).

Un cuplu a plătit 10.000 de euro pentru o vacanţă în Bora Bora şi Tahiti.

Agenţia de turism Oceania Travel din Cluj-Napoca, spe­cia­lizată pe vânzarea de vacanţe în des­tinaţii exotice, a trimis 1.500 de persoane anul trecut în seju­ruri peste ocean, iar pentru acest an estimează că numărul de pa­chete vândute va creşte cu 20%.

„Apetitul pentru vacanţele exotice este în creştere, la fel şi bugetele. Clienţii noştri sunt în pro­porţie de 90% oameni de afa­ceri sau manageri din Bu­cu­reşti, care merg de două-trei ori pe an în vacanţă. Cel mai ieftin pa­chet de cuplu începe de la 2.500 de euro într-o destinaţie exotică“, a declarat pentru ZF Adina Filip, cofondator al agen­ţiei de turism. Ea a pus ba­zele acestui business nişat ală­turi de Valeria Balan în anul 2008. Compania îşi asigură veni­turile direct prin vânzarea de pa­chete către turişti.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Oceania Travel
, agentie dce turism
, destinatii exotice
, vacanta
, destinatii
, buget
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide