Companii

Agenţiile de turism intră în cursa de „Black Friday“ şi susţin că reduc tarifele cu până la 50%

Agenţiile de turism intră în cursa de „Black...

Autor: Mirabela Tiron

28.11.2013, 00:05 2283
AgenŢia de turism Happy Tour, deţinută de fondul spaniol GED, va tăia 35% din preţul vacanţelor cu ocazia Black Friday, vineri pe 29 noiembrie, potrivit oficialilor companiei. „Ofertele vor fi valabile în ziua de vineri,  începând cu ora 0:00 şi până la ora 23:59, la rezervările făcute în agenţiile Happy Tour”, a declarat Mădălina Grosu, Product Manager al Happy Tour.
 
Black Friday este un concept preluat de pe piaţa ame­ricană, ce marchează debutul în sezonul cumpărăturilor de iarnă prin acordarea de discount-uri.
 
Şi grupul Eurolines, controlat de omul de afaceri Dragoş Anastasiu, a intrat în cursa de Black Friday şi reduce preţurile biletelor de autocar. „În zilele de 29, 30 noiembrie şi 1 de­cem­brie 2013 la biletele de autocar pe toate destinaţiile se oferă discount-uri”, potrivit companiei.  Biletele spre Dortmund, Bruxelles, Praga, Berlin, Amsterdam se vor vinde cu 50 de euro de persoană (bilet dus) sau 100 euro de persoană (bilet dus-întors), dar numai în anumite zile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO