Companii

Agenţiile Eurolines şi TUI Travel Center, plus 38% în semestrul 1

Agenţiile Eurolines şi TUI Travel Center, plus 38% în...

Autor: Mirabela Tiron

01.09.2014, 00:05 342
Compania Touring Europabus România, care deţine re­ţe­lele de agenţii TUI Travel Center şi Eurolines, controlată de omul de afaceri Dragoş Anastasiu, a finalizat primul se­mes­tru din acest an cu o cifră de afaceri în creştere cu 38,4%, până la 149,8 mil. lei (34 mil. euro), potrivit oficialilor com­paniei.
 
„Creşterea cifrei a afaceri se datorează diversificării ofer­tei, dar şi creşterii accesi­bilităţii  destina­ţiilor exotice, tot mai mulţi români îşi permit vacanţe în  destinaţii tot mai înde­păr­tate“, au spus repre­zen­tanţii com­­paniei.
 
Anul acesta Nova Travel, parte a Grupului Eurolines, a introdus noi curse charter cu zbor direct către insulele  spa­niole Te­nerife şi Mallorca, iar pentru insula Creta (Grecia) a lansat  un nou zbor către aeroportul din Chania. „Acestor noi curse charter săp­tămânale or­ga­nizate de agenţia tour ope­ratoare a grupului  Euro­lines, Nova Travel, li se adaugă cele deja ope­rate şi în anii trecuţi către Creta (Hera­k­lion), Rhodos, Kos, Corfu şi Antalya (Turcia)“. Oficialii com­pa­niei estimează că numărul turiştilor care vor pleca în vacanţă cu pachete charter incluse va creşte cu 30% anul acesta faţă de cel anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO