Companii

Agricola Bacău a investit 100.000 de euro pentru relansarea sortimentelor de crenvurşti

Autor: Diana Tudor Stoica

09.09.2010, 16:14 37

Agricola Bacău, cel de-al doilea cel mai mare producător localde carne de pasăre, a alocat 100.000 de euro relansării a treisortimente de crenvurşti fabricate la Salbac SA, una dintrecompaniile care formeaza grupul de firme Agricola Bacău.

În urma acestei investiţii, realizată pentru relansarea produselorcrenvurşti din piept de pui, crenvurşti puişor şi crenvurşti deporc, reprezentanţii companiei aşteaptă o creştere cu peste 35% avânzărilor înregistrate pe segmentul de crenvurşti în următoareledouă luni. În prezent, piaţa locală a crenvurştilor reprezintă 10%din piaţa totală de carne procesată, evaluată la aproximativ 130 demilioane de euro.

Schimbarea va fi susţinută de o campanie TV dezvoltată de PapayaAdvertising, care va rula începând cu 11 septembrie pe staţiile TVlocale. La nivel naţional, promovarea va fi realizată mai mult laraft, iar în Bucureşti va fi susţinută şi de o campanie outdoor.Agricola Bacău, grup cu afaceri de aproximativ 98 mil. euro în2009, a mai investit de la începutul acestui an în relansarea gameide mezeluri feliate (150.000 euro), cât şi în lansarea de noiproduse, ca Puiul Fericit sau Puiul Antistres.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO