Companii

Agricola Bacău îşi amenajează magazinele cu ajutorul unui cunoscut designer francez. Vezi aici cum arată magazinul din Băneasa.

Aşa a gândit designerul francez conceptul de " casă în casă"

Autor: Gabriel Razi

25.10.2011, 17:14 2017

Agricola Bacău, unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România, îşi reameanjează magazinele din lanţul propriu de retail cu ajutorul designerului francez Tabitha Brelet, care a lucrat la design-ul restaurantelor operate de Sodexo, unul dintre cei mai mari jucător de pe piaţa tichetelor de masă, în trecut făcând parte şi din echipa de marketing a Sony.

"Magazinele vor avea mai multe elemente speciale, cum ar fi elementul de culoare verde, care semnifică prospeţimea sau scara roşie care semnalează promoţiile. Am lucrat mult şi la introducerea unui element de tip "casă în casă" în interiorul magazinelor", a explicat Irina Comănescu, managerul reţelei de retail operată de Agricola Bacău.

Producătorul de carne de pui a anunţat că în următorii doi ani va deschide peste 100 de magazine, numărul total urmând să ajungă la sfârşitul anului 2013 la 165. Reprezentanţii Agricola au estimat că investiţia în magazine se va ridica la 3 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO