Companii

Agroland Business Systems, deţinută de Horia Cardoş, a vândut obligaţiuni corporative de 8 mil.lei şi vrea să dezvolte un nou concept de magazin pe zona fermă, pet-care şi gardening

Agroland Business Systems, deţinută de Horia Cardoş, a...

Autor: Roxana Rosu

10.03.2020, 11:08 1317

Agroland Business Systems, firmă care deţine un lanţ de magazine agricole, a încheiat o ofertă de obligaţiuni corporative scadente în 2025, în urma căreia a atras o finanţare de 8,08 milioane lei, de la 88 de investitori, fondurile urmând să fie folosite pentru dezvoltarea unui nou concept de magazin.

Oferta a fost intermediată de Tradeville şi a fost suprasubscrisă, faţă de valoarea iniţială de 7,5 milioane lei. Obligaţiunile au scadenţa în 2025 şi o rată fixă a cuponului de 9%, plătibilă semestrial. 

„Ne uităm de mai mult timp la oportunitatea de a ne finanţa dezvoltarea prin piaţa de capital din România. Împreună cu partenerii de la Tradeville, am reuşit să atragem chiar mai mult capital decât ne-am propus în acest moment, într-un interval de timp foarte scurt. Doresc să-mi exprim respectul şi recunoştinţa către cei 88 de investitori care au avut încrederea să investească în compania noastră! Capitalul atras va fi folosit pentru a dezvolta un nou concept de magazin, care va răspunde cerinţelor clienţilor noştri şi va aduce inovaţie pe segmentul de piaţă ferma, pet-care şi gardening.”, a declarat Horia Cardoş, fondatorul şi administratorul Agroland.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO