Companii

Agropower 2021. Maxagro, companie cu 10.000 de ha şi 2.000 de bovine, deţinută de familia Zifceak: Dacă am vinde carne de vită tip carcasă, ar fi mai uşor. Ne gândim să facem un mic abator unde să prelucrăm carnea

Autor: Florentina Niţu

14.05.2021, 09:30 95

Maxagro este un business din judeţul Timiş, deţinut de familia Zifceak, ce cultivă cereale pe o suprafaţă de 10.000 de hectare şi are o fermă de aproape 2.000 de bovine de lapte, producţie pe care o vinde către procesatorul Simultan.

Ioji Zifceak, acţionar al companiei Maxagro, care cultivă cereale şi produce lapte în vestul ţării, spune că îşi propune să construiască anul acesta sau în 2022 un abator în care să prelucreze carnea de vită, pe care în prezent compania o vinde în viu, pentru a creşte valoarea adăugată. Anterior, reprezentanţii companiei s-au gândit să dezvolte un brand propriu de lactate, însă menţionau că producătorii români sunt insuficient susţinuţi de către stat pentru a trece la procesare. Astfel, ei vând laptele către marii procesatori din judeţul Timiş, precum Simultan.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO