Companii

Air Canada Rouge reia din iunie până în octombrie 2019 zborurile directe spre Montreal şi Toronto

Air Canada Rouge reia din iunie până în octombrie 2019...

Autor: Roxana Rosu

03.06.2019, 12:29 797

Compania Air Canada Rouge reia  în perioada 7 iunie-7 octombrie zborurile directe din Bucureşti către Montreal şi Toronto, intrând în al doilea sezon de operare din România.  

Zborurile vor avea o durată de aproximativ 10 ore şi vor fi operate cu aeronave Boeing 767-300.  

În perioada 24 iunie – 7 septembrie, sunt programate săptămânal şase curse către Canada, faţă de patru în restul perioadei de operare. „Air Canada este singura companie aeriană nord-americană care are o cursă directă din România către Canada. Ne bucurăm să conectăm printr-un zbor non stop Bucureşti de Toronto şi Montreal. În primul an de operare am văzut o creştere a cererii pentru curse din România către America de Nord.

Prin urmare, în 2019, am luat decizia să oferim şi mai multe zboruri directe”, spune Nedime Konuksever - Country Manager Romania, Europa de Est şi Turcia.   Pasageri pot opta pentru Economy şi Premium Rouge. La bordul aeronavelor, pasagerii clasei Premium Rouge au meniu gourmet,  mâncarea fiind servită în vase de porţelan. 

Înainte de îmbarcare, pasagerii trebuie să descarce aplicaţia Air Canada, disponibilă în App Store şi Google Play, pentru a putea viziona o selecţie de filme noi lansate, seriale, muzică, programe pentru copii şi altele. Acestea pot fi vizionate pe laptop sau orice dispozitiv Apple sau Android.

Noutatea pentru zborurile operate în 2019 este introducerea internetului wi-fi de mare viteză, prin satelit, care permite utilizatorului să posteze video live, să navigheze pe internet şi să facă cumpărături în timpul zborului.  

Air Canada Rouge a fost lansată în urmă cu cinci ani şi are zboruri în peste 70 de destinaţii din întreaga lume, cu o echipa de 2.000 de angajaţi şi peste 50 de aeronave.

Cu zboruri în peste 70 de destinaţii din întreaga lume,

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO