Companii

AirBaltic, compania aeriană a Letoniei, revine pe piaţa locală şi va opera curse regulate pe Bucureşti-Riga

AirBaltic, compania aeriană a Letoniei, revine pe piaţa...

Autor: Mirabela Tiron

21.02.2023, 11:00 270

AirBaltic, compania aeriană a Letoniei, revine pe piaţa locală şi va opera din 1 mai zboruri regulate pe ruta Bucureşti-Riga, potrivit oficia­lilor companiei. Ultimele zboruri regulate pe piaţa locală le-a efectuat în 2014.

„AirBaltic va conecta Riga cu Bucureşti şi va oferi pieţei locale nu doar Letonia ca destinaţie, ci şi co­nexiuni conve­na­bile de tranzit prin Riga către peninsula scan­di­navă, ţările baltice şi restul Europei. Există de asemenea o cerere şi un interes în creştere pentru România din partea călătorilor scandinavi, aşa că suntem pregătiţi să colaborăm cu autorităţile locale din domeniul turis­mului pentru creşterea numărului de turişti care vin să descopere Româ­nia“, a spus Mariya Radchenko, oficial al AirBaltic Management.

Compania aeriană a Letoniei va opera de 3 ori pe săptămână zboruri directe din Riga către Bucureşti. Zborurile vor fi operate cu Airbus A220-300. În 2014 AirBaltic anunţa primele zboruri pe această rută, la care a renunţat ulterior. Pe această rută a mai avut curse compania de stat Tarom în 2020.

APG România a fost desemnat reprezentantul AirBaltic în România şi Republica Moldova şi va oferi suport agenţiilor de turism, servicii de ticketing şi asistentă în proiecte de marketing şi vânzări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO