Companii

Alex Bratu, JYSK: Anul acesta au crescut şi coşul mediu, şi numărul de articole de pe bon. În general, clienţii nu aleg produse mai ieftine acum faţă de anii precedenţi

Alex Bratu, country manager JYSK România şi Bulgaria: În anul 2022, vânzările în magazinul online au reprezentat 10% din vânzările JYSK România.

Alex Bratu, country manager JYSK România şi Bulgaria: În anul 2022, vânzările în magazinul online au reprezentat 10% din vânzările JYSK România.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

26.07.2022, 19:45 112

♦ JYSK are 124 de magazine în România, una dintre cele mai importante pieţe din vest pentru retailerul cu acţionariat danez.

Alex Bratu, country manager JYSK România şi Bulgaria, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă şi decoraţiuni de pe plan local, spune că până la finalul anului compania are în plan să mai deschidă patru magazine, pe lângă cele 12 deschise de la începutul anului. De asemenea, JYSK modernizează toate unităţile deschise înainte de 2018. În prezent, reţeaua JYSK numără 124 de magazine, cea mai recentă unitate deschisă fiind la Sovata.

„Obiectivul nostru actual este de a ajunge la 200 de magazine în România. Căutăm în permanenţă spaţii potrivite pentru conceptul nostru de magazin, ceea ce înseamnă spaţii propice activităţii de retail, de aproximativ 1.400 mp, aflate în oraşe cu peste 20.000 de locuitori“, a spus managerul, care conduce o companie cu peste 801 milioane de lei (circa 164 mil. euro) în 2021. Businessul retailerului a crescut cu aproape 19% faţă de 2020, conform calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul de Finanţe.

Ca număr de magazine, România este una dintre cele mai importante pieţe din regiune pentru JYSK. În Bulgaria, compania are în acest moment 45 de magazine, în Ungaria 91 de magazine, în Serbia 42 de magazine, în Polonia 266 de magazine şi în Slovacia 49 de magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO