Companii

Alex Cîrlan, un executiv român cu experienţă în telecom şi energie, a fost numit vicepreşedintele MediaMarktSaturn, un gigant cu afaceri de 22 mld. euro şi 50.000 de salariaţi

Pentru executivul român, MediaMarktSaturn nu este primul contact cu industria de electro-IT, Alex Cîrlan începându-şi cariera la Flanco.

Pentru executivul român, MediaMarktSaturn nu este primul contact cu industria de electro-IT, Alex Cîrlan începându-şi cariera la Flanco.

Autor: Cristina Roşca

11.06.2024, 00:07 1511

Alex Cîrlan a fost recrutat în vara acestui an de retailerul electro-IT de la compania de energie e.on.

Executivul român Alex Cîrlan a fost numit recent în funcţia de vicepreşedinte customer management în cadrul retailerului electro-IT MediaMarktSaturn, urmând a avea biroul în Bavaria, Germania.

Retailerul este unul dintre cei mai mari actori din domeniul său, având 1.000 de magazine în 13 ţări, plus platforme online adiacente acestor operaţiuni. Este vorba de un gigant cu afaceri de 22 mld. euro în anul financiar 2022-2023 şi cu un total de 50.000 de salariaţi, arată datele de pe site-ul propriu şi de pe pagina de LinkedIn a companiei.

Executivul a fost recrutat de MediaMarktSaturn recent, după ce în ultimii şapte ani şi jumătate el a lucrat pentru grupul german e.on, activ în piaţa de energie. El a fost iniţial head of commercial excellence, pentru ca apoi să preia alte poziţii, cea mai recentă, pe care a ocupat-o în ultimii patru ani, fiind cea de vicepreşedinte pentru dezvoltare de produs şi software. În această perioadă el a locuit în Germania, la Dusseldorf.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro