Companii

Alexander Pavlov, şeful FM Logistic: Clienţii existenţi din farma şi producţie s-au dezvoltat, volumele din depozite au fost mai mari cu 8-10% în primele şase luni din 2019. „Am angajat 40 de oameni noi la Timişoara şi mai căutăm încă cinci.“

Alexander Pavlov, şeful FM Logistic

Alexander Pavlov, şeful FM Logistic

Autor: Mirabela Tiron

11.07.2019, 09:19 336

Alexander Pavlov, şeful FM Logistic, unul dintre cei mai mari operatori  din sectorul de logistică şi transport, spune că în prima jumătate a acestui an volumele în depozite au fost mai mari cu 8-10% faţă de perioada similară a anului trecut şi că businessul va fi în creştere în acest an calendaristic.

„Clienţii existenţi s-au dezvoltat, atât cei din farma, cât şi cei din producţie.  Până la final de an, businessul nostru va fi pe creştere dat fiind volumele mai mari  din depozite“, a spus pentru ZF Alexander Pavlov.

El a preluat conducerea operaţiunilor sucursalei din România în octombrie anul trecut, având o experienţă de 15 ani în logistică, anterior lucrând în Rusia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO