Companii

Alexandra Constantin şi Andrei Luca produc agende reîncărcabile sub brandul Elite Planner şi aşteaptă afaceri de 120.000 de lei. Businessul lansat la începutul acestui an a fost afectat semnificativ de criza pandemică

Alexandra Constantin şi Andrei Luca produc agende...

Autor: Miruna Diaconu

19.11.2020, 18:40 494

Alexandra Constantin şi Andrei Luca realizează agende reîncărcabile sub brandul Elite Planner, iar pentru sfârşitul acestui an aşteaptă afaceri de 120 mii lei.

Businessul celor doi antreprenori a fost înfiinţat la începutul acestui an după o investiţie iniţială de aproape 45.000 lei, bani proveniţi din resursele proprii ale celor doi fondatori. 

„Elite Planner este prima mea experienţă antreprenorială. Lucrez de mai bine de patru ani în corporaţie şi am acţionat întotdeauna punându-mă în postura de business owner. De aici până la ideea de a gestiona propriul proiect nu a fost mult. Pentru a acumula şi mai multe cunoştinţe am urmat masterul de Antreprenoriat si Administarea afacerilor din cadrul FABIZ, iar în anul doi, chiar după împlinirea vârstei de 22 de ani am început împreună cu partenerul meu să punem bazele a ceea ce urma să fie Elite Planner“, spune Alexandra Constantin, cofon­dator al Elite Planner.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO