Companii

Alexandrion Group a numit şase membri noi în echipa de top management ca parte a strategiei de expansiune la nivel mondial

Alexandrion Group a numit şase membri noi în echipa de...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

16.11.2022, 00:05 433

Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri din România, a extins echipa globală de top management cu şase noi membri care vor coordona activitatea departamentelor comercial, marketing, retail şi trezorie şi investiţii, precum şi activitatea sucursalelor grupului din Cipru şi Turcia. Astfel, doi direc­tori locali au fost pro­mo­vaţi în poziţii de country manager pentru Cipru şi Turcia, iar patru dintre noii manageri de top au experienţă inter­na­ţională şi vor coor­dona strategia globală a grupului în zone de business cheie. În ulti­mii ani, grupul a mizat pe extinderea portofoliului de produse, dar şi pe dezvoltarea interna­ţio­na­lă. Astăzi, grupul este prezent pe 60 de pieţe, conform ultimelor date.

„Alexandrion Group este într-un proces de expansiune agresiv, al cărui obiectiv este acoperirea întregului glob în câţiva ani“, a spus Paul Geormăneanu, chief human resources officer în cadrul Alexandrion Group.

Astfel, patru profesionişti cu experienţă internaţională de peste douăzeci de ani în marketing, vânzări şi finanţe, s-au alăturat echipei de top management a grupului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO