Companii

Alexandrion Group numeşte un expert american în politică externă să se ocupe de expansiune internaţională a grupului

Nicholas S. Kass

Nicholas S. Kass

Autor: Roxana Rosu

17.01.2022, 00:06 454

Alexandrion Group, cel mai mare producător şi distribuitor de băuturi spirtoase şi vinuri din România, l-a numit pe Nicholas S. Kass, expert în politică externă, în poziţia de executive director for international corporate affairs, o funcţie creată recent în cadrul grupului pentru a face lobby la nivelul guvernelor şi al altor factori de decizie politici.

Nicholas S. Kass are peste 30 de ani de experienţă în politică externă în cadrul guvernului Statelor Unite ale Americii, pentru care a îndeplinit mai multe roluri, precum analist premiat, colector, diplomat, manager de politici şi lider.

El se va concentra pe creşterea notorietăţii si impactului la nivel global al Grupului Alexandrion, prin întărirea relaţiilor cu principalii factori de decizie, oficiali ai guvernelor şi factori de decizie politici.

” Rolul său în strategia noastră de expansiune globală este foarte important, iar viziunea şi experienţa sa îl fac un membru foarte valoros al echipei globale de leadership a Grupului”, a spus Nawaf Salameh, Preşedinte Fondator Alexandrion Group.

Grupul Alexandrion a avut în 2021 afaceri de peste 1 mld. lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO