Companii

Alin Burcea, CEO al Paralela 45: Nu suntem speriaţi de valul patru, ne-am învăţat cu situaţia, ne reorientăm şi ne adaptăm. Agenţia de turism Paralela 45 a avut anul trecut afaceri de 35,7 milioane lei, în scădere cu 33% faţă de 2019, însă a raportat pentru prima dată pierdere

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45: Cred că vedeta, ca număr de turişti, va fi tot Egiptul. E un produs bun, ieftin, grad de infectare mic.

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45: Cred că vedeta, ca număr de turişti, va fi tot Egiptul. E un produs bun, ieftin, grad de infectare mic.

Autor: Miruna Diaconu

17.08.2021, 11:22 160

Alin Burcea, CEO al agenţiei de turism Paralela 45, spune că piaţa este pregătită pentru un alt val de îmbolnăviri, care va veni cu o nouă serie de restricţii, ceea ce va afecta direct activitatea agenţiilor de turism. Cu toate acestea, el se aşteaptă ca anul acesta veniturile să fie mult peste anul 2020, însă cu 30% mai mici faţă de 2019.

„Trebuie să avem multe produse pe România: schi, balneo, munte în general. Vom avea Bulgaria munte şi căutăm destinaţii cu infectare redusă. Pe de altă parte, sunt 5 milioane de români vaccinaţi şi pot să călătorească mai lejer. Trecem prin tot felul de situaţii de când a început pandemia şi ne-am obişnuit cu schimbări din scurt timp, cu restricţii de călătorie. Nu suntem speriaţi de valul patru, ne-am „învăţat“ cu situaţia. Practic, ne reorientăm şi ne adaptăm, ceea ce am făcut permanent de când s-a declanşat pandemia. Turiştii noştri vor să călătorească, înţeleg şi ei la fel de bine situaţia“, spune Alin Burcea, proprietarul agenţiei Paralela 45.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO