Companii

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45: În 2012 prudenţa şi atenţia la cheltuieli trebuie să fie prioritare

Autor: Mirabela Tiron

03.01.2012, 17:49 229

Alin Burcea, proprietarul agenţiei de turism Paralela 45, cu afaceri de 10 milioane de euro din turism, susţine că vede anul 2012 ca unul în care prudenţa şi atenţia la cheltuieli trebuie să fie prioritare.

"Văd 2012 exact aşa cum îl vede premierul şi preşedintele ţării, care anunţă că vor continua concedierile în sistemul public. Nu plănuim să mai facem investiţii anul viitor şi nici să angajăm oameni", a declarat Alin Burcea.

Antreprenorul susţine că deşi a bugetat o creştere a vânzărilor cu 10% pentru anul viitor, în contextul în care va introduce de anul viitor două noi curse charter din oraşele Bacău şi Cluj, unde nu au mai fost operate până acum astfel de zboruri de Paralela 45.

"Nu putem să scădem mai mult. Doar 5% dintre români călătoresc, nu cred că mai poate scădea acest număr. Cred însă că dat fiind mesajele negative transmise din zona euro şi de către preşedinte în 2012 şi 2013 ne vom gândi la anul 2011 ca la unul foarte bun", a precizat el.

Mai mult, Alin Burcea a susţinut că în 2012 va fi foarte atent la toate cheltuielile, prudenţa fiind cea care va descrie orice acţiune.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO