Companii

Alina Popa este promovată la conducerea Coface România în locul lui Eugen Anicescu, care ocupa funcţia de Country Manager din 2016

Alina Popa este promovată la conducerea Coface România...

Autor: Roxana Rosu

03.08.2022, 10:03 458

Coface România are începând cu 1 august un nou Country Manager, Alina Popa fiind promovată la conducerea companiei în locul lui Eugen Anicescu, care deţinea această poziţie din 2016.  

Alina Popa s-a alăturat echipei Coface în urmă cu 11 ani şi are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul financiar. De-a lungul timpului, ea a ocupat mai multe funcţii strategice în cadrul companiei, precum Head of Clients Relations Department, Deputy Managing Director şi Commercial Director, funcţie pe care a deţinut-o 6 ani.

“Preiau această nouă provocare profesională încrezătoare în potenţialul Coface de a continua dezvoltarea susţinută pe piaţa locală. Vom continua să răspundem nevoilor clienţilor noştri, prin produse ancorate în realitate. După mai bine de 10 ani în cadrul organizaţiei, am privilegiul de a continua să lucrez cu o echipă de profesionişti care contribuie, prin eforturile de zi cu zi, la protejarea afacerilor. Împreună vom participa la dezvoltarea business-ului la nivel strategic şi vom consolida poziţia companiei pe piaţa asigurărilor de credit comercial şi a serviciilor de management al riscului de credit”, a declarat Alina Popa, Country Manager Coface România. 

După 15 ani în echipa Coface România, Eugen Anicescu se retrage din companie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO