Companii

Alka, producătorul napolitanelor Alfers şi al covrigeilor Toortitzi, investeşte 10 mil. lei în producţie. Jumătate din investiţie va beneficia de ajutor de stat

Alka, producătorul napolitanelor Alfers şi al...

Autor: Florentina Niţu

08.10.2021, 16:45 199

Producătorul de croissante, bis­cuiţi şi napolitane Alka Trading Co, care are în portofoliu branduri pre­cum Alfers şi Toortizi, are în plan in­vestiţii de 10,5 milioane de lei, cu cofi­nanţare de 5,26 de milioane de lei printr-un ajutor de stat, potrivit H.G. nr. 807/2014 de la finalul primului se­mestru din acest an. Proiectul este în curs de demarare.

La începutul anului, oficialii companiei spu­neau că au în plan să in­vestească 15 mil. lei în acest an şi să angajeze peste 100 de persoane, ajungând la 867 de sa­lariaţi.

Principalele pro­iec­te de investiţii pe care le-au stabilit pentru 2021 sunt extinderea capacităţilor de producţie de la fabrica din Ploieşti, investiţii în mărcile proprii, atât pentru piaţa locală, cât şi pentru pieţele externe şi investiţii în infrastructură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO