Companii

Allview închide temporar magazinul din Braşov şi reorganizează activitatea din service, dar magazinul online funcţionează normal

Allview închide temporar magazinul din Braşov şi...

Autor: Roxana Rosu

17.03.2020, 12:11 215

Compania Visual Fan, care vinde diferite gadgeturi sub brandul Allview, a închis temporar magazinul din Braşov şi modifică procedura de recepţie a device-urilor în service, pentru a proteja angajaţii în contextul coronavirus, dar magazinul online funcţionează în condiţii normale.

Magazinul fizic va fi închis până pe 31 martie, cu posibilitatea de modificare.

De asemenea, produsele de service nu se vor mai recepţiona în cadrul firmei, direcţionându-se prin curier direct către service-ul Diangi, iar personalul din departamentul logistică a primit instruire suplimentară cu privire la utilizarea obligatorie a măştilor şi mănuşilor de protecţie.

Comenzile online se vor desfăşura normal, iar termenul de livrare va rămâne neschimbat.

De asemenea, pentru a reduce ameninţarea Covid-19 asupra sănătăţii angajaţilor, compania a încurajat desfăşurarea activităţii de acasă în cadrul departamentelor unde este posibil acest lucru.

În acelaşi timp, service-ul partener Diangi a adoptat propriile mijloace de prevenire a Coronavirusului şi a închis recepţia fizică, optând pentru colectarea device-urilor doar prin intermediul companiilor de curierat, după un protocol specific acestei noi situaţii.

Pentru o cât mai bună funcţionare a activităţii şi pentru ca device-urile trimise de către clienţi în service să fie reparate într-un timp optim, Diangi a adaptat fluxul operaţional interdepartamental.

Compania Visual Fan, cu sediul în Braşov, a înregistrat o creştere de 11% a cifrei de afaceri în 2019, la 84 mil. lei, după ce în 2018 experimentase o cădere dramatică a încasărilor, pe fondul reintrării pe una dintre cele mai lucrative segmente ale pieţei de electro-IT, respectiv televizoarele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO