Companii

Alstom caută 110 specialişti în România. Grupul a câştigat recent mai multe contracte pentru transporturi

Alstom caută 110 specialişti în România. Grupul a...

Autor: Roxana Petrescu

16.05.2023, 07:23 4018

Alstom, unul dintre cei mai mari jucători din domeniul tehnologiei de transport la nivel global, are în acest moment deschise 110 de poziţii pentru România, arată site-ul de cariere al grupului.

Alstom produce o gamă complexă de tehnologii de transport, de la trenuri de mare viteză, metrouri sau tramvaie, până la sisteme de infrastructură de transport la cheie sau soluţii de mobilitate electrică.

Grupul este prezent în 63 de ţări, având o echipă globală de 80.000 de angajaţi.

Cel mai mare acţionar al grupul este acum fondul canadian Caisse de dépôt et placement du Québec. Aproape jumătate dintre joburile deschise pentru România pe site-ul global de cariere al Alstom sunt în Bucureşti.

În ultimul an, pe plan local, Alstom a reuşit să câşige mai multe contracte pentru livrarea de tehno­logie, inclusiv pentru construcţia primei linii de metrou din Cluj.

Potrivit datelor de pe site-ul Alstom, compania are în prezent 1.200 de angajaţi în România, în Bucureşti, Cluj şi Braşov.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO