Companii

Altex a investit 5,3 mil.euro într-un magazin la Brăila, dezvoltat sub un concept nou

Altex a investit 5,3 mil.euro într-un magazin la...

Autor: Roxana Rosu

26.06.2019, 16:36 817

Retailerul Altex, construit de antreprenorul Dan Ostahie, a investit 5,3 milioane euro într-un nou magazin, la Brăila, deschis sub un nou concept,  Centru de Servicii Altex, ajungând în total la o reţea de 101 unităţi la nivel naţional.

Magazinul are o suprafaţă amenajată de 4380 de metri pătraţi, din care 2450 de metri pătraţi suprafaţă construită.

„În cele 10 luni de când am dat startul investiţiei, cu ajutorul a treisprezece companii, dintre care trei locale, care au implicat peste 100 de angajati, dintre care 30 de angajaţi locali, am amenajat 4380 de metri pătraţi dintre care 2450 de metri pătraţi suprafaţă construită. Am investit, fără a include stocul de produse, mobilierul şi elementele de marketing şi signalistică, peste 3,2 milioane de euro. Şi nu ne vom opri aici, ci, în linie cu creşterea sustenabilă şi abordarea omnichannel care ne caracterizează, vom continua să investim, să deschidem şi să reamenajăm magazine sub noul concept de CENTRU DE SERVICII în întreaga ţară şi astfel să fim mereu aproape de clienţii noştri”, precizează Lilian Furtună, Director General Cometex, firmă controlată tot de Dan Ostahie. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO