Companii

Altex a investit 5 mil. euro într-un magazin la Deva, a treia deschidere din noiembrie 2020

Altex a investit 5 mil. euro într-un magazin la Deva, a...

Autor: Cristina Bellu

19.11.2020, 00:00 332

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din România, va deschide astăzi un nou magazin în Deva (jud. Hunedoara), într-un spaţiu propriu, în urma unei investiţii de 5 mil. euro. Unitatea are o suprafaţă totală de peste 2.000 metri pătraţi, din care suprafaţa comercială se întinde pe 1.500 metri pătraţi şi este dotată cu etichete electronice şi display-uri digitale pentru a asigura o mai mare vizibilitate a produselor şi ofertelor la raft, dar şi pentru a îmbunătăţi experienţa clienţilor, transmit reprezentanţii Altex.

Deschiderea din Deva are loc la doar o săptămână după ce retailerul a inaugurat în Chiajna cel mai mare centru de servicii operat de companie în Bucureşti şi Ilfov, şi la două săptămâni de la inaugurarea centrului de servicii din Lugoj. Altex a anunţat anterior că va investi în 2020 peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii şi credite în extinderea reţelei, în modernizarea infrastructurii şi în tehnologie. Compania operează peste 120 de magazine deschise în ţară sub mărcile Altex şi Media Galaxy şi două magazine online, câte unul pentru fiecare brand în parte. Retailerul construit de antreprenorul Dan Ostahie a avut afaceri de 4 mld. lei anul trecut după o creştere de aproape 15% şi un profit net de peste 75 milioane de lei, în urcare cu 19%. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO