Companii

Altex redeschide magazinul din Plaza România după lucrări de modernizare de 500.000 euro. În 2020, retailer-ul va inaugura trei unităţi noi în Chiajna, Lugoj şi Deva

Altex redeschide magazinul din Plaza România după...

Autor: Roxana Rosu

05.06.2020, 13:49 692

Retailerul electro-IT Altex redeschide sâmbătă magazinul din centrul comercial Plaza România, după un proces de modernizare şi retehnologizare care a durat 6 săptămâni, investiţia ridicându-se la 500.000 euro.

Proiectul face parte din  planul planul de investiţii stabilit de retailer pentru acest an. 

Până la finalul anului, retailer-ul va inaugura cel puţin trei noi magazine în Chiajna, Lugoj şi Deva şi va extinde Centrul Logisitic din Dragomireşti cu peste 37.000 mp.

Retailer-ul răspunde, astfel, noilor trenduri, având în vedere că, deşi achiziţiile online câştigă teren, oamenii preferă în continuare să vadă şi să testeze produsele în magazine, înainte de a lua o decizie de cumpărare.

În acest sens, Altex a investit peste 500.000 de euro pentru a transforma centrul de servicii din Plaza România.

„Analizăm constant comportamentul clienţilor şi ne adaptăm rapid la dorinţele şi aşteptările lor. Oamenii caută mai mult decât un spaţiu în care se duc, aleg un produs şi fac o tranzacţie. Caută un loc care să le ofere încredere, interactivitate şi inspiraţie. Tocmai de aceea, ne vom concentra în perioada următoare nu doar pe a fi în proximitatea clienţilor noştri şi a le oferi produse la cele mai bune preţuri, ci şi pe reorganizarea centrelor noastre şi a trece la nivelul următor în comerţul bazat pe experienţă”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.

În 2020, Altex va investi peste 27 de milioane de euro din fonduri proprii şi credite în extinderea reţeiei, în modernizarea infrastructurii şi în tehnologie.

De asemenea, Altex România se va axa şi pe proiecte de automatizare a activităţilor desfăşurate în zona depozitelor, pe digitalizare şi mutarea activităţii în Cloud (introducere Machine Learning şi utilizarea inteligenţei artificiale).

Retailerul are 125 magazine deschise în ţară.Retailerul construit de antreprenorul Dan Ostahie a avut afaceri de 4 mld. lei anul trecut după o creştere de aproape 15%. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO