Companii

Altex, reţea controlată de omul de afaceri Dan Ostahie, deschide joi în Bucureşti un hipermarket de electro-IT de 5000 mp, în urma unei investiţii de peste 5 milioane euro

Altex, reţea controlată de omul de afaceri Dan Ostahie,...

Autor: Roxana Rosu

29.09.2021, 10:49 23676

Retailerul Altex, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, deschide joi în Bucureşti un hipermarket de electro-IT, cu o suprafaţă de 5000 mp, în urma unei investiţii de peste 5 milioane euro.

Magazinul se află în sectorul 6 al Capitalei, lângă Brico Depot.

,,Continuăm să investim ȋn extinderea reţelei de magazine, atât ȋn Bucureşti, cât şi ȋn restul ţării. Ne dorim ca toţi românii să aibă acces la noile tehnologii, la produse şi servicii de calitate, la cele mai bune preţuri din piaţă, cât mai aproape de casă”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul va avea peste 30.000 de produse, iar preţurile vor fi semnalizate prin etichete electronice, care asigură o vizibilitate mai bună, dar şi o actualizare ȋn timp real a acestora, ȋn conformitate cu cele din magazinul online.  

Altex are peste 125 de magazine deschise în ţară.  Compania a ajuns anul trecut la afaceri de peste 1 mld. euro (5 mld. lei) după ce businessul a crescut de două ori mai repede decât piaţa, arată calculele ZF pe baza datelor publice. Mai exact, businessul a crescut cu 24%, pe când piaţa a avansat cu 12,5%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO