• Leu / EUR4.9457
  • Leu / GBP5.7676
  • Leu / USD4.6170
Companii

Alto Tours spera la un avans de 10% al afacerilor

Alto Tours spera la un avans de 10% al afacerilor
25.01.2009, 15:05 18

Agentia de turism Alto Tours, controlata de compania daneza Weco Travel, estimeaza in acest an un avans de 10% al cifrei de afaceri, la peste 46 mil. lei (11,5 mil. euro), dupa cresteri de 30% in 2008, planurile de extindere prevazand achizitionarea de noi firme de profil, in functie de evolutia pietei. In 2008, agentia a avut afaceri de 42,1 milioane de lei, cu 31% mai mult decat in anul precedent. Din totalul incasarilor, cea mai mare pondere o are segmentul de ticketing, respectiv 61%, compania concentrandu-se pe segmentul de business. Pentru anul curent, Alto Tours si-a propus sa continue colaborarea cu compania aeriana Click Air, incheiata anul trecut si va opera in sezonul de vara, pe langa charterul spre Barcelona, alte doua destinatii noi, respectiv Tenerife si Valencia. La sfarsitul anului trecut, compania daneza Weco Travel a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al agentiei de turism Alto Tours din Bucuresti si detine in prezent 75% din actiuni.
 

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9457
Diferență: -0,0303
Ieri: 4.9472
Azi: 4.6170
Diferență: -0,3281
Ieri: 4.6322
Azi: 5.7676
Diferență: -0,9922
Ieri: 5.8254
Azi: 4.7889
Diferență: -0,0543
Ieri: 4.7915