Companii

Amalia Nastase cumpara 30% din magazinul de lux Victoria 46

Amalia Nastase cumpara 30% din magazinul de lux Victoria 46
24.11.2009, 23:16 584

Amalia Nastase, sotia legendarului tenismen Ilie Nastase, aachizitionat 30% din High Fashion Concept, divizia de lux agrupului Solmar care are in portofoliu magazinul Victoria 46 de peCalea Victoriei din Capitala, scrie saptamanalul BusinessMagazin.

Compania mai detine pe langa perla coroanei Victoria 46 siPetit's, un multibrand cu haine de lux pentru copii (Baby Dior,Miss Blumarine, Armani Junior, Cavalli Angels & Devils,Iceberg, Phillip Lim) si magazinul Day & Night, un concept carese adreseaza tinerilor (Dsquared, Paul & Joe, Juicy Couture,Moschino jeans, DKNY jeans).

"A fost o oportunitate pe care n-am vrut s-o ratez, in primulrand pentru ca ma simt ca Alice in Tara Minunilor printre atateahaine frumoase, toate la un loc (acesta este unul dintre avantajelemagazinelor noastre, ai toti designerii renumiti la un loc si e maiusor sa compui o garderoba completa fara sa alergi de la un magazinla altul). Apoi pentru ca eu cred in continuitatea pietei luxului,chiar daca trecem printr-o perioada financiara nu tocmai roz", adeclarat Amalia Nastase.

Optimista cand vine vorba despre viitorul pietei luxului dinRomania, ea crede ca momentul ales a fost potrivit.

"Ei voiau sa vanda, pe mine ma interesa sa intru in businessulde moda de lux si ne cunosteam dinainte, eu fiind deja clientalor." Nastase spune ca negocierile s-au derulat rapid "Nu au duratmult, afacerile bune se fac repede..."

Valoarea tranzactiei nu a fost dezvaluita, dar pentru anul 2010Amalia Nastase asteapta o cifra de afaceri de aproximativ 6milioane de euro. In plus, pentru anul care urmeaza are planurimari.

"In 2010 avem in vedere deschiderea unui magazin dedicathainelor pentru barbati, unde vom comercializa liniile masculineale brandurilor prezente in Victoria 46, precum si alte brandurinoi, ca Zilli. De asemenea la mijlocul anului 2010 pregatimdeschiderea unui monobrand in sistem de franciza."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO