Companii

Americanii de la Emerson au ajuns la afaceri de 219 mil. dolari în anul fiscal 2019, plus 4%. Operaţiunile Emerson în Cluj deservesc în principal clienţii companiei în Europa

Americanii de la Emerson au ajuns la afaceri de 219 mil....

Autor: Laurentiu Cotu

11.12.2019, 18:20 193

Emerson SRL, parte a concernului ame­rican Emerson cu vânzări globale de peste 17 mld. dolari, estimează pentru intervalul octombrie 2018-septembrie 2019 (perioada de raportare financiară a companiei) o cifră de afaceri de 219 mil. dolari, în creştere cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului fiscal 2018, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza datelor transmise de companie.

„Principalii factori ce au condus către această creştere sunt dis­ciplina noastră fi­nan­­cia­ră puternică, orientată spre optimi­zarea costurilor, şi dezvoltarea şi instruirea profesională a angajaţilor (…)“, au declarat pentru ZF Tran­sil­va­nia oficialii Emerson din România.

Operaţiunile Emerson în Cluj deservesc în principal clienţii companiei în Euro­pa. Americanii mai deţin pe piaţa locală şi un birou Emerson Automation Solutions la Bucureşti, pen­tru activităţi de vân­zări şi service, unde lu­crează aproximativ 50 de anga­jaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO