Companii

Americanii de la Emerson au investit 5,5 mil. dolari în echipamente de producţie şi IT

Americanii de la Emerson au investit 5,5 mil. dolari în...

Autor: Laurentiu Cotu

23.02.2021, 20:30 245

Emerson a inaugurat luna acesta o fabrică de corpuri de iluminat şi panouri electrice pentru atmosfere explozive în parcul industrial Urbano Parks din localitatea Gilău, judeţul Cluj.

Emerson SRL, parte a concernului american Emerson cu vânzări globale de aproximativ 18,4 mld. dolari, a finalizat anul trecut investiţii de 5,5 mil. dolari în echipamente de producţie şi IT, iar pentru anul în curs compania vizează creşterea capacităţii de producţie şi modernizarea spaţiilor de birouri. Emerson a inaugurat luna acesta o fabrică de corpuri de iluminat şi panouri electrice pentru atmosfere explozive în parcul industrial Urbano Parks din localitatea Gilău, judeţul Cluj, unde lucrează deja aproximativ 110 oameni, potrivit primarului din Gilău.

„Emerson a început să producă în parcul industrial Urbano Parks corpuri de iluminat şi panouri electrice pentru atmosfere explozive, Gilăul fiind singurul punct din Europa unde americanii produc aceste echipamente. Emerson a creat aici 110 locuri de muncă, iar în viitor urmează să mai fie angajate şi alte persoane’’, a transmis Topan Gelu, primarul localităţii Gilău.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO