Companii

Americanii de la Emerson caută 150 de oameni pentru campusul din Cluj

Americanii de la Emerson caută 150 de oameni pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

01.05.2019, 00:05 1072

Grupul a ajuns în prezent la peste 2.650 de angajaţi în România, cei mai mulţi activând în campusul din Cluj-Napoca şi aproximativ 50 de oameni la biroul companiei din Bucureşti.

Emerson SRL, parte a concernului american Emerson cu vânzări globale de peste 17 miliarde de dolari, are disponibile în pre­zent aproximativ 150 de locuri de muncă ce cuprind întreaga gamă de operaţiuni a com­paniei, de la automatizare şi inginerie me­canică, tehnologia infor­maţiei, dez­voltare de software, achiziţii, logistică, planificare stra­tegică, finanţe, resurse umane, mar­keting, customer care, până la producţie, in­clusiv muncitori pentru linia de producţie.

„În 2018 am angajat peste 300 de noi colegi, fiecare cu expertiză, abilităţi şi experienţe diferite. Astăzi avem apro­ximativ 150 de posturi deschise pe care ne dorim să le ocupăm cu candidaţi cali­ficaţi“, au declarat pentru ZF Transilvania oficialii companiei Emerson.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO