Companii

Ana Dumitrache pleacă de la CBRE înapoi la CTP România după mai puţin de un an de zile în compania de consultanţă

Ana Dumitrache pleacă de la CBRE înapoi la CTP România...

Autor: Bogdan Alecu

21.12.2018, 15:29 1324

Ana Dumitrache, care a ocupat în ultimele 11 luni funcţia de Head of Investment Properties în cadrul CBRE, va părăsi companie de consultanţă imobiliară pentru a reveni la conducerea CTP România, potrivit datelor din piaţă. Anterior, în februarie 2018, ea părasea dezvoltatorul de spaţii logistice şi industriale pentru a se alătura CBRE, după 14 luni în funcţia de co-country head al CTP în România.

Ana Dumitrache are o vastă experienţă în domeniul imobiliar şi în finanţe. Pe parcursul carierei sale din domeniul bancar a lucrat pentru cea mai mare bancă din România – BCR. În cadrul BCR, Ana Dumitrache a ocupat funcţia de head of department real-estate, conform datelor de pe reţeaua de socializare LinkedIn.

CTP, cel mai mare dezvoltator de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală şi de Est, anunţa la începutul lunii decembrie 2018 atingerea pragului de 5 milioane de metri pătraţi de suprafaţă închiriabilă la nivel internaţional, compania intenţionând sa-şi crească portofoliul la 10 milioane de metri pătraţi în următorii ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO