Companii

ANA Hotels şi-a bugetat afaceri în creştere cu 9%, la 27,7 milioane de euro

Alexandra Copos de Prada a preluat conducerea afacerii hoteliere anul trecut

Alexandra Copos de Prada a preluat conducerea afacerii hoteliere anul trecut

Autor: Mirabela Tiron

30.01.2015, 00:06 401
Alexandra Copos de Prada, fiica omului de afaceri George Copos, care a preluat anul trecut conducerea companiei ANA Hotels, spune că estimează în acest an afaceri mai mari cu 9% faţă de anul anterior, până la 27,7 milioane de euro, şi un grad de ocupare mediu în creştere la 65% pe tot lanţul hotelier.
 
„La finalul lui februarie vom finaliza reno­varea centrului de conferinţe din cadrul hotelului Athéné Palace Hilton. Investiţia s-a ridicat la 400.000 de euro. Vom renova şi camerele ho­telului, am estimat costul renovării unei camere la 32.000 de euro“, a declarat pentru ZF Alexandra Copos de Prada, CEO-ul companiei ANA Hotels. Toate cele  272 de camere ale hotelului de cinci stele Athénée Palace Hilton, una din clădirile simbol ale Capitalei, vor fi renovate integral, investiţia fiind estimată la 8 milioane de euro. Reprezentanţii companiei nu au menţionat însă data exactă la care va începe renovarea, precizând că procesul decizional, organizaţional şi de finanţare are un ciclu destul de lung pentru o investiţie de peste 8 milioane de euro. Banii vor proveni şi din credite de la BRD.
 
Anul trecut, la hotelul Athénée Palace Hilton veniturile au crescut cu 3%, iar pro­fitul operaţional cu 11%, a mai precizat ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO