Companii

ANALIZĂ ZF. Ce hoteluri vor fi deschise sub branduri internaţionale anul acesta: aproape 500 de camere clasificate la patru şi cinci stele şi investiţii de peste 50 de milioane de euro la Braşov, Cluj-Napoca şi Timişoara

Radisson Blu

Radisson Blu

Autor: Mirabela Tiron

01.02.2022, 19:40 984

Radisson Blu, Mercure şi ibis sunt brandurile internaţionale sub care vor funcţiona cele mai noi proiecte hoteliere anunţate pentru 2022, investiţii semnificative a căror livrare a fost amânată din cauza efectelor pandemiei.

Aproape 500 de camere în ho­teluri care vor funcţiona sub branduri internaţio­na­le vor fi livrate pe piaţă în acest an în Braşov, Cluj-Na­po­ca şi Timişoara, în urma unor  investiţii totale es­ti­mate la peste 50 mil. euro, potrivit unei ana­lize a ZF realizată pe baza datelor din piaţă.

Deşi cererea pentru camerele de hotel s-a prăbuşit pe fondul pandemiei de  COVID-19, perspecti­va revenirii pieţei şi numărul redus de camere de cinci stele au susţinut investiţiile planificate în hoteluri sub branduri cunoscute în provincie, dar şi în Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO